Skocz do zawartości


Problem z wejściem do serwera.

problem mta problem mta

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gangster9026

    Newbie

  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 17:02

Witam, mam problem z MTA jest taka sytuacja, że mam mta 1.4 i jak wchodze na serwer, to przed tym każe mi ściągnąć aktualizacje, to dobra ściągam, a po tym przy 99 % staje i później pokazuje "Pobrany plik staję się nieprawidłowy". Co mam zrobić?

#2 Szybki

    Godfather

  • Zarząd
  • 1774 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 18:06

Tylko na jednym serwerze tak masz?

#3 Gangster9026

    Newbie

  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 18:44

Nie, na wszystkich.

Odinstalowałem GTA i tak samo zrobiłem z mta i to kilka razy i nadal nic.

#4 Szybki

    Godfather

  • Zarząd
  • 1774 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 19:22

Jaki system operacyjny i czy wcześniej posiadałeś takowy problem?

#5 Gangster9026

    Newbie

  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 19:39

Windows 7, nie miałem takowego problemu, nigdy.

#6 Szybki

    Godfather

  • Zarząd
  • 1774 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 20:43

Wyświetl postUżytkownik Gangster9026 dnia 13 styczeń 2015 - 19:39 napisał

Windows 7, nie miałem takowego problemu, nigdy.
Czyli z dnia na dzień tak się stało czy jak? :P

#7 Gangster9026

    Newbie

  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 13 styczeń 2015 - 20:52

Tak.

A teraz mi to wyskakuje, gdy chce zainstalować MTA.
http://i.imgur.com/7igzvDj.jpg

#8 Szybki

    Godfather

  • Zarząd
  • 1774 postów

Napisano 14 styczeń 2015 - 00:44

hmm ciekawe, a spróbuj zainstalować ten build - http://nightly.mtasa...13-20150113.exe

#9 Gangster9026

    Newbie

  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 14 styczeń 2015 - 17:09

Wogóle teraz nie mogę instalować bo mi komunikat wyskakuje:
http://i.imgur.com/7igzvDj.jpg
#
Zrobie formata, nie będę się pierdzielił z tym.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych