Skocz do zawartości


GTAIV.exe, crash na start.



5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madzior

    #neversurrender

  • Użytkownicy
  • 73 postów

Napisano 02 maj 2012 - 22:16

Witam!
Około miesiąca temu GTA chodziło bez problemu. Kiedy dowiedziałem się, że będzie event, chciałem troszkę poćwiczyć, odpalam gta, loguje do Social'a i... pusta konsolka jest a GTA kraszuje jeszcze przed uruchomieniem. Reinstall GTA nie pomógł. Oczywiście oryginał...

Proszę o pomoc ;]

Dołączona grafika


#2 Starter

    Drive

  • Użytkownicy
  • 756 postów

Napisano 02 maj 2012 - 22:23

Może jakieś sterowniki? Ja mam bluescreeny jak próbuje odpalić w ogóle IV... ale u mnie to na 99% uszkodzony system.

#3 Madzior

    #neversurrender

  • Użytkownicy
  • 73 postów

Napisano 02 maj 2012 - 23:14

Wszystkie sterowniki są dość aktualne więc spokojnie. U mnie GTA wcale nie odpala ;/

Dołączona grafika


#4 Starter

    Drive

  • Użytkownicy
  • 756 postów

Napisano 03 maj 2012 - 12:21

Jaki system?

#5 Madzior

    #neversurrender

  • Użytkownicy
  • 73 postów

Napisano 03 maj 2012 - 13:58

XP Proff SP2 - powtarzam, niecały miesiąc temu GTA działało (nie było odinstalowywane w między czasie).

Dołączona grafika


#6 Madzior

    #neversurrender

  • Użytkownicy
  • 73 postów

Napisano 03 maj 2012 - 23:44

Double, ale co ;]

Zastosowałem 'trik' z GTA SA - usunąłem folder GTA IV z Moich Dokumentów. Zadziałało. Można zamknąć. Dzięki za fatygę ;>

Dołączona grafika






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych