Skocz do zawartości

Serwis Grand Theft Auto & Multiplayers zasponsoruje serwery dowolnego typu.
Lokalizacja serwera dedykowanego - Gdańsk, Polska.
Więcej informacji na skype - Xenon lub Szybki.

GTA V - Oficjalny komunikat od R*

GTA V Rockstar GTA five

52 odpowiedzi w tym temacie

#21 XenoN

GTA V Fan

• Zarząd
  • 394 postów

Napisano 03 listopad 2011 - 23:39

Wyświetl postUżytkownik Starter dnia 03 listopad 2011 - 23:28 napisał

Jak komuś szkoda kasy i jest cierpliwy może jeszcze dłużej poczekać i po dłuższym czasie kupić grę za połowę ceny (lub taniej) : )
Nie powinienem tego pisać no ale 250 zł ... to lepiej przerobic konsole i ryzykować baniakiem :D. Trudno, 3 gry = nowa konsola.

Dołączona grafika Dołączona grafika

XB LIVE: GTAVpl, PSN: GTAVpl,
GFWL: GTAMpl/GTAVpl

#22 Pabi

Mastah

• Użytkownicy
  • 243 postów

Napisano 03 listopad 2011 - 23:46

Pamiętam jak kupowałem za 150zł IV w dzień premiery :lol: Na pewno nie powtórzę tego błędu :lol:

#23 Starter

...

• Administracja
  • 511 postów

Napisano 03 listopad 2011 - 23:55

Kupiłem GTA IV w kilka dni po premierze. Żałuję do dziś wydanego 150 zł tak jak lomek. Multi nie działał, do tego musiałem dokupić kartę graficzną za 500 zł, bo tylko ona stała na przeszkodzie żeby grę odpalić. Dziś GTA leży w i się kurzy. Instalacja też ma defekty, bo mi czasem oryginalnego klucza nie przyjmuje, albo inne dziwne rzeczy wyskakują. Teraz klucz można oryginalny zdobyć za 5 zł. I z GTA V tak zrobię - poczekam aż stanieje i wtedy kupię, lub jakiś klucz kupię na allegro i tyle.

Użytkownik Starter edytował ten post 04 listopad 2011 - 15:56

#24 YoMen

Big Clucker

• Zarząd
  • 88 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 00:22

Mnie i tak nie pobijecie, kupiłem GTA IV jakieś dwa tygodnie po premierze i aktualnie mój kod seryjny znajduje się w niezlokalizowanym jeszcze przeze mnie miejscu. O ironio! Troszke żałuje teraz, że nie zakupiłem wersji elektronicznej - chociaż bym nie zgubił seriala ;d. Tak to bywa jak się ma taki porządek w pokoju jak ja.

Dołączona grafika

#25 chormi

Little Clucker

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 00:36

Xenon, oj tam oj tam. Konsolę można komuś podprowadzić z chatki puchatka a gry są po 8 zł jak się ma przerobioną i wcale bana nie ma. Ja na iextreme 1.6 czy tam jaki, gram w gta IV przez neta prawie codziennie i po dziś dzień nie mam bana.

Może jestem pojeb, ale brakuje w mi w gta listonoszy i kurierów. Żeby można było takiego skroić rozwalić łeb i ciało wrzucić do morza. Tak samo szkół, liceów. Idę sobie do takiej placówki oświatowej puszczam serie w klasie i gdy wszyscy ruszają do drzwi rzucam mołotowem lub granatem. Tak samo fajnie by było jakby po każdym zabójstwie przyjeżdżały zakład pogrzebowy i pakowali by ciało do karawanu. Nie pogardziłbym również, czynnymi kościołami. Chodzi mi tutaj chociażby o możliwość przerwania ślubu przez efektowną serię z m16, albo rozpędzenie żałobników na pogrzebie. Szkoda, że nie umiem robić gier, bo by się dało staruszki jelitami dusić

#26 Kacper Smółkowski

Gangsta

• Użytkownicy
  • 404 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 00:38

Ucieszę się jak nie będzie wersji na PC - za dużo się nadenerwowałem przy IV na PCta :)
[18:10:44] |Restorer|: fajny jesteś, mogę Cię dotknąć ?
[18:10:54] Kacper Smółkowski (ownede): jesteś idiotą, możesz się odsunąć?

#27 XenoN

GTA V Fan

• Zarząd
  • 394 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 00:48

Wyświetl postUżytkownik Starter dnia 03 listopad 2011 - 23:55 napisał

ć. Dziś GTA leży w koncie i się kurzy. Instalacja też ma defekty, bo mi czasem oryginalnego klucza nie przyjmuje, albo inne dziwne rzeczy wyskakują. Teraz klucz można oryginalny zdobyć za 5 zł.
on jest za darmo, do wygenerowania :)

Wyświetl postUżytkownik chormi dnia 04 listopad 2011 - 00:36 napisał

Może jestem pojeb, ale brakuje w mi w gta listonoszy i kurierów. Żeby można było takiego skroić rozwalić łeb i ciało wrzucić do morza. Tak samo szkół, liceów. Idę sobie do takiej placówki oświatowej puszczam serie w klasie i gdy wszyscy ruszają do drzwi rzucam mołotowem lub granatem. Tak samo fajnie by było jakby po każdym zabójstwie przyjeżdżały zakład pogrzebowy i pakowali by ciało do karawanu. Nie pogardziłbym również, czynnymi kościołami. Chodzi mi tutaj chociażby o możliwość przerwania ślubu przez efektowną serię z m16, albo rozpędzenie żałobników na pogrzebie. Szkoda, że nie umiem robić gier, bo by się dało staruszki jelitami dusić

W sumie idea świetna :D

#28 XenoN

GTA V Fan

• Zarząd
  • 394 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 15:18

I pojawiają się kolejne daty, tym razem wallmart.com - znana amerykańska sieć. Premiera przez tą sieć przewidywana jest na: 6 Stycznia 2012 (moje urodziny :) ).

Linkacz do sklepu: http://www.walmart.c...ch_constraint=0

Dla mnie jest to realna data choć nieco przyśpieszona ;)

Załączone miniatury

• Załączona grafika: wallmart.jpg

#29 Starter

...

• Administracja
  • 511 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 15:58

Wyświetl postUżytkownik XenoN dnia 04 listopad 2011 - 00:48 napisał

on jest za darmo, do wygenerowania :)

No tak, ale mnie chodziło o multiplayer - żeby grać na legalu. Z resztą wtedy nie było do wygenerowania, bo jak niby zaraz po premierze ; p

Użytkownik XenoN edytował ten post 04 listopad 2011 - 16:47
I tak możesz grać ;P nawet w multiplayer :)

#30 Restorer

Gangsta

• Użytkownicy
  • 418 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 16:04

Cytat

Ucieszę się jak nie będzie wersji na PC - za dużo się nadenerwowałem przy IV na PCta
Masz rację, bo jak się denerwuję na pley'a to joystick tylko lata, a jak na kompa to dysk trzeba wymieniać -_-.

#31 Starter

...

• Administracja
  • 511 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 18:59

Wyświetl postUżytkownik Restorer dnia 04 listopad 2011 - 16:04 napisał

Masz rację, bo jak się denerwuję na pley'a to joystick tylko lata, a jak na kompa to dysk trzeba wymieniać -_-.
A może lepiej zamiast nowych dżojstików i dysków do lekarza trzeba iść? ; p

#32 Kacper Smółkowski

Gangsta

• Użytkownicy
  • 404 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 19:10

Wyświetl postUżytkownik XenoN dnia 04 listopad 2011 - 15:18 napisał

I pojawiają się kolejne daty, tym razem wallmart.com - znana amerykańska sieć. Premiera przez tą sieć przewidywana jest na: 6 Stycznia 2012
Moje imieniny :)
[18:10:44] |Restorer|: fajny jesteś, mogę Cię dotknąć ?
[18:10:54] Kacper Smółkowski (ownede): jesteś idiotą, możesz się odsunąć?

#33 Tequrain

Newbie

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 19:46

Wyświetl postUżytkownik Kacper Smółkowski dnia 04 listopad 2011 - 19:10 napisał

Moje imieniny :)

A u mnie, tak jak w przypadku XenoNa - urodziny - no, no - miły był by to prezent. ;)

#34 Restorer

Gangsta

• Użytkownicy
  • 418 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 19:52

Cytat

A może lepiej zamiast nowych dżojstików i dysków do lekarza trzeba iść? ; p
Wiesz denerwuje się każdy, gdy coś nie wychodzi jak mi powiesz, że nigdy nie uderzyłeś w klawiaturę lub myszkę przy graniu to Cię wyśmieje.To normalne zachowanie, a jeszcze bardziej normalne jak coś Ci nie wychodzi a robisz to z 2h.

#35 Starter

...

• Administracja
  • 511 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 20:27

Wyświetl postUżytkownik Restorer dnia 04 listopad 2011 - 19:52 napisał

Wiesz denerwuje się każdy, gdy coś nie wychodzi jak mi powiesz, że nigdy nie uderzyłeś w klawiaturę lub myszkę przy graniu to Cię wyśmieje.To normalne zachowanie, a jeszcze bardziej normalne jak coś Ci nie wychodzi a robisz to z 2h.

To mnie wyśmiej, bo nigdy w nic nie uderzałem ; )

#36 YoMen

Big Clucker

• Zarząd
  • 88 postów

Napisano 05 listopad 2011 - 01:00

Wyświetl postUżytkownik Restorer dnia 04 listopad 2011 - 19:52 napisał

Również w nic nie uderzyłem nigdy ;>

Dołączona grafika

#37 XenoN

GTA V Fan

• Zarząd
  • 394 postów

Napisano 05 listopad 2011 - 01:51

Wyświetl postUżytkownik YoMen dnia 05 listopad 2011 - 01:00 napisał

Również w nic nie uderzyłem nigdy ;>

Ja zawsze napierdzielam w myszkę/blat jak mnie zabiją ;d

#38 XenoN

GTA V Fan

• Zarząd
  • 394 postów

Napisano 05 listopad 2011 - 03:16

Komuś ostatnio podobały się nędzne tapetki od R*, ja wklejam tapetę od jednego z fanów. Mam nadzieje, że siądzie ;).

Dołączona grafika

#39 Pabi

Mastah

• Użytkownicy
  • 243 postów

Napisano 05 listopad 2011 - 03:25

Ja za łepka, teraz mi to do głowy nie przychodzi, jak gram to dla rozrywki a nie nerwów :lol:

#40 Starter

...

• Administracja
  • 511 postów

Napisano 05 listopad 2011 - 11:52

Tylko po jaką cholerę ten pies tam na tej plaży (swoją drogą w sezonie jest zakaz wprowadzania psów na plaże : P )...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych